Vacuumul slabeste


Vacuum corporal- tratament anticelulita cu eficienta ridicata

Vacuumarea este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele de la gradul 1 pâna la stadiul de macronoduliprin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de «coaja de portocala». Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta în tesuturi, precum si toxinele, favorizându-se drenajul limfatic. Este un aparat usor de utilizat, cu programe variate si functii menite sa rezolve toate problemele de estetica ale corpului: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.

pierde aplicația de scădere în greutate

Totodata, cu acest tip de aparat se poate executa liftarea si diminuarea totala a «barbiei duble» inestetica gusa. Terapia cu vacuum nu se limiteaza doar la arderea grasimilor si dislocarea lor, ci si la scaderea considerabila în centimetri si ameliorarea vergeturilor.

bandele de burtă să piardă în greutate

Stimuleaza mecanismele naturale ale corpului în vacuumul slabeste împotriva celulitei, restabilind tonusul si fermitatea pielii. De asemenea genereaza o impulsionare a circulatiei limfatice ale carei beneficii se traduc prin o reducere a retentiei de apa si o stare de bine de invidiat.

pierderea în greutate este doar matematica

Sa nu uitam ca o caracteristica moderna a femeii perfecte este si un bust generos. Cupele pentru acest tip de tratament sunt de dimensiuni diverse si au, pe lânga functia de aspiratie, si una de vibromasaj, conferind un plus de valoare tratamentului.

avante slimming

Ce aduce ULTRAFIT nou este alternanta perioadelor de presiune: succesiunea Presiune negativa vacuum — Pauza — Presiune pozitiva compresie stimuleaza limfodrenajul creând efectul de defibrozare si de împrastiere a microgranulelor celulitice.

Beneficii: Prin adancimea la care lucreaza, acesta reuseste sa sparga micro si macro nodulii celulitici, ajutand de asemenea la disparitia aspectului de coaja de portocala chiar dupa primele sedinte. Prin stimularea circulatiei limfatice vacuumul slabeste venoase, a schimbului celular si datorita produselor folosite in timpul tratamentului, pielea isi redobandeste luminozitatea si fermitatea. Date de contact Perfect Contur.

sânii se micsorează când pierzi în greutate