Xbody slabeste. XBody: slăbeşti şi îţi tonifici corpul de 5 ori mai repede decât la sală!


Bine cu mine – Cum am slăbit peste 10 kg cu X-Body şi dietă echilibrată

Pe scurt, să mă iubesc mai mult decât am făcut-o până atunci. Am început să lucrez atât la exterior, cât şi la interior. Prima acțiune a fost să îmi controlez alimentația, apoi m-am apucat de X-Body. Vă povestesc, pe scurt, cum am slăbit peste 10 kg în aproximativ 3 luni.

xbody slabeste green coffe plus pret

De data asta mi-am propus schimbarea stilului de alimentaţie, astfel încât să poată fi o acţiune pe termen lung Am redus cantităţile de dulciuri şi pâine în prima lună le-am eliminat aproape complet. Apoi am consumat chiar zilnic, dulciuri, că la pâine pot renunţa uşor.

xbody slabeste pentru slabit rapid

Am băut lichide — apă şi ceaiuri şi în general am fost atentă la excese. Mai multe detalii şi exemple de meniuri am scris aici. Spre surpinderea mea, deşi doar o lună de zile pot spune că am fost mai strictă, alimentaţia echilibrată a dat roade şi, păstrând principiile astea am reuşit chiar şi de sărbători să xbody slabeste menţin, deşi am mâncat destul de mult şi mai ales la ore târzii.

xbody slabeste cum de a pierde în greutate dr ax

În paralel cu dieta echilibrată am ales varianta de efort fizic cea mai potrivită cu firea mea, restricţiile medicale şi nevoile momentului, adică X-Body. Sub supravegherea unui antrenor se xbody slabeste un program de 20 de minute în care faci exerciţii pentru toate grupele de muşchi, atât cardio pentru slăbitcât şi pentru tonifiere. Eşti îmbrăcat într-un costum, dotat cu pernuţe de electrozi situate pe grupele principale de muşchi, electrozi ce transmit impulsuri muşchiului încordat, sporind astfel efectul efortului fizic.

Funcţionează pe acelaşi principiu ca şi electrostimularea medicală şi este chiar indicată în tratarea anumitor afecţiuni, cum ar fi durerile lombare.

  1. XBody: slăbeşti şi îţi tonifici corpul de 5 ori mai repede decât la sală!
  2. Timpul este un lux în ziua de astăzi, iar la XBody, acesta chiar are valoare.
  3. Poate sări peste ajutor arde burta gras

Mai mult despre X-Body găsiţi în articolul de aici. Sigur, nu este o metodă care face minuni, cred că nimeni nu mai crede că există aşa ceva. Deşi reclamele promit rezultate din primele zile, ele apar cam după 10 şedinţe.

XBody: slăbeşti şi îţi tonifici corpul de 5 ori mai repede decât la sală!

Pe lângă efectul de slăbire, pielea devine mai fermă, dipare din celulită nu dispare complet, să ne înţelegem, acum xbody slabeste şi de gradul ei, la mine s-a ameliorat, dar este departe xbody slabeste a dispărea şi starea generală a organismului este una mai bună. Mie mi-au dispărut din durerile de spate şi simt că mi-a crescut tonicitatea muşchilor.

xbody slabeste regim de slabit ore fixe

Efortul nu este mic, el este similar efortului fizic depus la sală, dar exerciţiile sunt f variate şi se schimbă repede, nu se realizează multe repetări şi timpul fiind scurt 20 de xbody slabeste resimte altfel. Eu am făcut în medie 2 şedinţe pe săptămână, dar am avut şi vreo perioade de pauză de săptămâni.

Pe mine m-a ajutat şi consider că este exact ceea ce aveam nevoie. Cum am slăbit peste 10 kg în 3 luni Rezultatele mele în 3 luni de zile sună cam aşa — minus kg cântărirea iniţială s-a făcut pe un cântar defect şi nu ştiu exact care era greutatea reală şi minus de cm între 3 la braţe şi xbody slabeste şolduri.

Nu am neapărat o poză de înainte şi după, dar am alăturat două poze făcute în aceeaşi zi, la distanţă de un an şi deşi condiţiile fotografiei sunt diferite, eu zic că rezultatul este vizibil.

Cat slabesti cu ems

În loc de înainte şi după Plusuri am obţinut la starea generală, tonusul corpului, energie şi stare de bine. Ce îmi propun?

xbody slabeste pierderea în greutate în lahore

Ideal, încă vreo kg în minus. Realist, menţinerea greutăţii, continuarea regimului echilibrat şi tonifierea corpului. Acum, că vine vara, mişcare afară, adică plimbări lungi şi dese în familie cu biciclete, trotinete şi alte instrumente cu roţi.

xbody slabeste sfaturi de slabit dupa nastere

Dincolo de cifre, cea mai mare victorie pe care cred eu că am obţinut-o este capacitatea de a fi consecventă, faptul că nu am mai abandonat după câteva zile sau săptămâni. Trăiesc acest sentiment şi în ceea ce priveşte acţiunile pe plan spiritual — meditaţie, căutare de sine, schimbarea mentalităţilor şi tiparelor de gândire şi pentru mine asta bate orice alt rezultat!

Slabeste doar mergand pe jos

Pe aceeași temă.