Carte de oaspeti


Spune-ne parerea ta:Nume:
 
Email:
Mesaj:
1

Raluca Iuliana Popa
2015-02-12 16:08:42

Multumim din suflet, AristocratBoutique!!! Multumesc si pentru minunata rochita care a fost impecabila pana la sfarsitul nuntii. Si este in continuare ca noua, chiar si dupa o curatare intensiva.O pastrez cu mare drag si de fiecare data cand o vad imi aminteste de bucuria si emotiile nuntii ! Va multumesc !
2

Maria
2014-01-30 16:31:49

Cele mai frumoase rochii pt. cele mai fericite viitoare mirese...asa pot descrie salonul unde mi-am gasit rochita mult visata si unde am simtit cu adevarat fiorii pe care o data-n viata ii traiesti! Va multumesc ca existati si ca ne impliniti un mare vis...acela de a gasii rochita perfecta!!! Mult succes si la cat mai multe creatii minunate!
3

Andreea
2013-09-14 09:09:58

Ma bucur nespus de mult ca am gasit un magazin precum Aristocrat Boutique si ca am intalnit doua doamne extrem de dragute care te ajuta sa-ti alegi rochia de miresa cu cel mai mare drag. Desi nu am cumparat inca rochita am ramas foarte impresionata de politica acestui magazin, bineinteles in sensul bun al cuvantului. Va indem viitoare miresici sa mergeti cu toata increderea la acest magazin...va ve-ti simti cu adevarat printese aici.
1